5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SENZACIONALAN POVRATAK U HUMSKOJ: Bomba samo što nije eksplodirala – bivši igrač Čelsija na vratima Partizana!

Objavljeno: 10.06.21 u 19:00

Danilo Pantić će od 1. jula biti slobodan u izboru nove sredine.

Nekadašnji fudbaler Partizana Danilo Pantić pre neki dan našao se na sajtu Premijer lige, koji je objavio spisak igrača koji će od prvog jula biti slobodni u izboru novog angažmana.

Kako stvari stoje, Danilo Pantić će i treći put u karijeri obući dres Partizana, saznaje Telegraf. Pregovori su već u odmakloj fazi, a kada mladi fudbaler reši i poslednje detalje raskida sa Čelsijem, zadužiće crno-beli dres.

PROČITAJTE JOŠ: ZAR OVAKO NEŠTO NJEMU DA SE DESI: Svi su očekivali ‘bombu’, a Ronaldo se obrukao za sva vremena! (VIDEO)

Podsetimo, ovaj fudbaler je proteklu sezonu proveo na Banovom brdu, gde je bio pozajmljen Čukaričkom. Brđani su se nadali da će Pantić ostati u klubu nakon isteka pozajmice, ali su čelnici ekipe iz Humske hitno reagovali i stupili u kontakt sa svojim bivšim igračem.

Pantić je dete Partizana, vrlo rano je pokazao svoj talenat, ali 2015. godine je postao član Čelsija. Nije se mnogo naigrao, već se često selio po pozajmicama u Holandiji (Vitese i Ekselsior).

2017. godine vratio se u Humsku ulicu gde je odigrao dve sezone, nakon toga je imao neuspelu pozajmicu od šest meseci u Fehervaru, da bi letos stigao na Banovo brdo, gde je zadužio dres Čukaričkog.

Partizan je već doveo Sinišu Saničanina iz Vojvodine, tako da nam ostaje da vidimo da li je upravo Pantić drugo pojačanje ‘parnog valjka’ u ovom letnjem prelaznom roku.

0
0

5 Komentara

  1. sve same bombe Smiljanic, Jojic ,Pantic, Miljkovic, pa nije li vas sramota vise , sve sami corci ma i to nisu , takve igrace u patos ligi ima na kilo tragedija a posle nam krive sudije savez i ko sve.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakva bomba hahahahaha pa stvarno ste smesni. Covek iz Celzija prelazi u Partizan?Stvarno bi se reklo da je bomba ali je sve vreme igrao za Exelsior,Feherhvar i Cukaricki stvarno zvuci kao sprdnja. Stvarno menjajte naslove sramotni ste jako.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa on nije zadovoljio u Cukarickom? Nije bio clan prve postave. Kakvi su ovo naslovi,nije igrac za Partizan. Hocemo nekog kao Sadik, brz prodoran.

    0
    0
    Odgovori
  4. Smradovi dividite igrace koji su istroseni kakva bomba jos malo bicete oterani usranom motkom.
    Stanojevicu neznalice terminatoru Partizana i ti ces isto biti oteran samo polako 28.6.2021 USTANAK.
    Vratite i Rnica Racu Petrovica Tomica (takve Bombe nam netrebaju)
    DULjAJA za trenera da spasi sto se moze spasiti
    USTANAK braco Grobari i da se ne zaboravi
    Vucicu PEDERU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter