0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Sjajne kvote širom Evrope!

Objavljeno: 10.06.21 u 10:59

Specijal Finske lige ovaj četvrtak! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

17.30 Haka – HJK Helsinki

Dosta smelo je ovde igrati gol-gol zbog zategnute odbrane lidera, koja je primila samo tri gola do sada. Ipak, domaći su podigli formu i vezali dve pobede pa očekujemo da se žestoko suprostavi lider i teško proda svoju kožu.

Predlog: GG (1,86)

17.30 KTP – HIFK Helsinki

I ovde smo odlučili da tipujemo golove zbog dosta zanimljivog fudbala koji igraju obe ekipe. Na utakmicama i jednih i drugih pada u proseku 2,8 golova pa čak i da odigraju ispod toga mogao bi doći ovaj tip. Još je početak sezone i ne zna se jasno kvalitet pa je dosta lakše tipovati na golove.

Predlog: GG (1,97)

17.30 Lahti – Ilves Tampere

Za ove ekipe važi isto što i za prošle s tim da na njihovim mečevima pada još više golova. Domaći imaju tačno 3 po meču, a gosti 2,8 kao i prethodni timovi. Dosta izjednačne ekipe po sve pa je gol-gol nešto najlogičnije što se moglo odigrati.

Predlog: GG (1,81)

17.30 Inter Turku – IFK Mariehamn

Drugoplasirani Inter Turku ima 4 pobede u nizu i juri za liderom, koji je udaljen jedan poen. Gsoti imaju 3 poraza u nizu i lagano su skliznuli u donji deo tabele tj. u grupu za ispadanje. Gosti svaki put sa kvalitetnijim ekipama imaju problema, a mogu dobiti one naslabije u ligi. Inter je jedna od najkvalitetnijih u ligi i ne bi trebalo biti problema da reše ovo.

Predlog: 1 (1,45)

KUPNA KVOTA 9,62 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 1060629

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter