0
ATP

FOTO: Twitter/printscreen

NOVAK U ULOZI NOVINARA: Đoković je uz pomoć samo jedne reči opisao jučerašnji meč – Srbin priznao da mu nije bilo prijatno da igra!

Objavljeno: 10.06.21 u 19:30

U Četvrtfinalu Rolan Garosa najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Matea Beretinija sa 3:1 (6:3, 6:2, 6:7, 7:5).

Nakon ovog trijumfa, srpski as je razgovarao sa srpskim novinarima, a između ostalog dotakao se i jučerašnjeg meča koji je kako on kaže bio ‘ludilo’.

Naime, jedan od novinara zamolio je najboljeg tenisera sveta da da novinski naslov za jučerašnji duel.

Ludilo. Ne znam kako bih drugačije nazvao. Šta smo sve doživeli na terenu, preokreti, publika, atmosfera. Nije mi bilo svejedno da igram u takvoj atmosferi, pošto je većina publike bila na njegovoj strani. Pritisak je rastao i rastao i onda na kraju ova reakcija moja je bila neko oslobođenje te tenzije koja se nagomilavala.

U polufinalu Rolan Garosa, Novak Đoković će se sastati sa Rafaelom Nadalom, a više o tom meču pročitajte OVDE.

– Ne menja specijalno. Igrati sa Nadalom i u prvom kolu i u finalu mi je isto. Na ovom terenu je dominirao, imao sam taj podvig i pobedu 2015. godine. Analiziraću taj meč. I on i ja smo drugačiji igrači danas. Sigurno je da ću se potruditi da odigram bolje nego prošle godine u prva dva seta. Danas je i on imao poteškoća u prva tri seta sa Švarcmanom. Igrali smo tesan meč u finalu Rima pre par nedelja. Znam šta me očekuje. Spreman sam. Sad sam iscrpljen naravno zbog ovog meča, ali dobra stvar je što imam jedan i po dan da se oporavim. To je polufinale koje su mnogi želeli i iščekivali. Sada smo u toj poziciji. Neka bolji pobedi. Verujem u svoju pobedu, kvalitet, sposobnosti. Tako ću i izaći na teren.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter