1
ATP

FOTO: Twitter/rolandgarros

MATEO BERETINI NAKON PORAZA OD NOVAKA: ‘Radije ne bih komentarisao! To je sramota’

Objavljeno: 10.06.21 u 12:47

‘Prvi reket sveta’ je savladao Italijana!

U sredu je odigrano četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu, a Đoković je bio bolji od Beretinija. Novak i Mateo su igrali odličan tenis, a Srbin je slavio rezultatom 3:1 u setovima.

U trenutku kada je Italijan ‘uhvatio’ dobar ritam usledila je pauza. Tribine su ispražnjene zbog karantina i mera zaštite od COVID-19 virusa u Parizu. Teniseri su u svlačionici proveli 15 minuta i Mateo smatra da je to u potpunosti promenilo meč.

-Radije ne bih komentarisao ovo. To je sramota. To mi se nije svidelo, ali to je nešto što je iznad nas, tako da ne možemo da učinimo ništa povodom toga. Na nama je da se prilagodimo. Nadam se da će se sve u vezi sa koronom uskoro završiti. To je najgora stvar koja se dogodila prošle godine. Osećao sam podršku tokom meča, dobro sam igrao, a prekid mi nije došao u dobrom trenutku. Ni fizički mi nije pomogao. Kada sam se vratio, nisam se osećao dobro. Sledeći put ću pokušati da budem bolji – rekao je Beretini.

Mateo je zatim analizirao duel sa Noletom.

– Mislim da sam sjajno odigrao prvi set, imao sam tri brejk lopte, prilično ozbiljnu grešku na jednoj od njih. Intenzitet je bio veoma visok, samo je prvi set trajao 52 minuta. U drugom setu je igrao bolje od mene, a onda sam ja podigao nivo gre. Odvesti najboljeg tenisera sveta u četvrti set je dobra stvar, pozitivna. Ali, prekid mi uopšte nije pomogao – istakao je Italijan.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter