0
Evropske lige

SARI JE STIGAO, RED JE NA POJAČANJA: SMS-u bi u Laciju mogao da se pridruži bivši igrač Partizana!

Objavljeno: 09.06.21 u 16:58

Zanimljivo je u Rimu danas…

Fudbalski klub Lacio predstavio je novog trenera Mauricija Sarija, koji je na mestu trenera nasledio Simonea Inzagija, a već je pošao u potragu za novim napadačem

Sari će prvo promeniti formaciju iz 3-5-2, kako je ekipa dosad igrala, u 4-3-3, a za tako nešto mu je neophodna ‘desetka’, igrač koji će biti i napadač i organizator. Tako nešto mogao bi da dobije u Stevanu Jovetiću, koji je primamljiva opcija, jer je slobodan i mogao bi da dođe bez obeštećenja

Uz to Jovetiću ne bi trebalo mnogo vremena za adaptaciju, jer je u Italiji igrao šest i po godina. Pet sezona, od 2008. do 2013. godine, igrao je u Fiorentini, s tim da je propustio sezonu 2010/11 zbog teške povrede kolena. Za ekipu iz Firence je postigao 35 golova u Seriji A, pre transfera u Mančester siti za 30 miliona evra. U Italiju se vratio 2015. godine, kada je igrao za Inter kao pozajmljeni igrač Sitija i za ovaj klub je postigao šest golova.

FOTO: YouTube screenshot

Jovetić bi ako prihvati ponudu Lacija bio saigrač Sergeju Milinkoviću Saviću i zemljaku Adamu Marušiću, ali se za obojicu govori da bi mogli da napuste klub, jer SMS-a navodno prati Real, a crnogorskog reprezentativca Inter.

Nakon napuštanja Monaka, nekadašnji igrač Partizana je imao i nekoliko ponuda iz Turske…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter