0
Košarka

FOTO: KLS

PRVI MEČ FINALA PRIPAO ZVEZDI: Crveno-beli se zbog jedne stvari posebno raduju, ali i brinu, Mega neprepoznatljiva!

Objavljeno: 09.06.21 u 21:58

Vrlo lako su došli do pobede.

Košarkaši Crvene zvezde su u prvom meču finala košarkaške Superlige Srbije savladali Megu sa 98:69. Izabranici Dejana Radonjića su od samog starta nametnuli svoj ritam, pa je utisak da gostujuća ekipa nije imala čemu da se nada u nastavku utakmice.

Crveno-beli su ovu razliku iskoristili da podele minutažu svima, da bi bili odmorniji za naredni meč koji im može doneti titulu. Najefikasniji je bio Ognjen Dobrić sa 20 poena, Radanov je ubacio 15, dok su Kuridža i Noko dodali 12, odnosno 10 poena. Na drugoj strani, Kazalon je postigao 16 koševa.

FOTO: KK Crvena zvezda

Lošu partiju pružio je aktuelni MVP ABA lige Filip Petrušev. On je na terenu proveo samo 20 minuta, zabeleživši 5 poena uz 1/9 iz igre. Tu činjenicu iskoristili su navijači Zvezde koji su ga sa tribina prozivali povicima ‘MVP MVP’, ali i aplauzima nakon svakog pogođenog bacanja.

Ono što je obradovalo navijače Zvezde je ulazak u igru Džordana Lojda. Ipak, ta radost nije trajala dugo, jer se Amerikanac koji se ovih dana povezivao sa Zenitom, ponovo povredio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter