0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI ODUŠEVIO REPREZENTATIVCE NA TRENINGU: Magija, zbog ovoga ga svi u Japanu obožavaju! (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.21 u 21:44

Još uvek ima te pokrete.

Fudbalska reprezentacija Srbije se nalazi u Japanu gde je već odigrala jedan prijateljski meč. Orlovi su remizirali sa Jamajkom (1:1), dok ih 11. juna očekuje duel sa domaćom selekcijom.

Da se svi vredno pripremaju za naredni izazov, svedoče i snimci sa treninga. Ipak, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, bacio je reprezentativce u drugi plan kada je dohvatio loptu. Pokazao je da i dalje poseduje tu magiju u nogama.

Podsećamo da je Dragan Stojković izuzetno popularan u Japanu. On je u znak zahvalnosti dobio i ulicu u Nagoji 2011. godine. Takođe, ulaz broj 10 na stadion nosi ime proslavljenog jugoslovenskog fudbalera.

Japanci su otišli i korak dalje, pa je po Piksiju nazvana i proizvodna traku u fabrici automobila. Zvuči neverovatno, ali je istinitio, jer je Tojota specijalno napravila model Piksis koji je proizveden u 60.000 primeraka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter