0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić

OVO SU SVI ČEKALI, VRATIO SE RADONJIZAM: Snimak koji je nasmejao navijače se munjevito širi društvenim mrežama! (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.21 u 22:25

Maksimalno je posvećen timu.

Crvena zvezda je u prvom meču finala košarkaške Superlige Srbije savladala Megu bez većih problema. Rezultat je bio 98:69, a crveno-beli će već u petak imati priliku da osvoje titulu.

U toku ovog meča, na društvenim mrežama se našao kratak snimak čuvenog radonjizma. Pokreti Dejana Radonjića su oduševljavali sve pristalice crveno-belih u njegovom prvom mandatu, a uzbuđenost ni sada nije manja.

Strateg prvaka ABA lige je u samo par sekundi promenio izraz lica. Prvo je jednom igraču signalizirao da je dobro odradio svoj posao, da bi nakon toga nekome uputio očiglednu kritiku što nije zagradio protivnika.

Ovo samo pokazuje koliko je Radonjić posvećen svom poslu, ali i koliko voli Crvenu zvezdu. Deluje da je ovo pravi spoj koji ne treba prekidati. Sledeće sezone će crnogorski strateg imati priliku da selektira tim i danapadne što veći uspeh u Evroligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter