0
ATP

FOTO: Twitter/rolandgarros

NOVAK SLAVIO PROTIV BERETINIJA: Zakazano je polufinale sa Nadalom, može li najbolji svetski teniser do pobede!?

Objavljeno: 09.06.21 u 23:53

Vreme je za polufinale.

Novak Đoković je savladao Matea Beretinija u četvrtfinalu Rolan Garosa sa 3:1 (6:3, 6:2, 6:7, 7:5). Ovaj meč obeležio je jedan incident, kada su organizatori doslovno morali da isteraju publiku sa stadiona Filip Šatrije.

Najbolji svetski teniser kontrolisao je igru i prva dva seta, a malo je nedostajalo da osvoji i treći. Ipak, Beretini je bio spretniji u taj-brejku pa je smanjio na 2:1 i ulio sebi nadu da može do preokreta.

Đoković to nije dozvolio, uprkos prekidu pri rezultatu 3:2, ali i povredi neposredno nakon toga. Novak je prilikom poena pao na zemlju, ispustio reket i tako raskrvario šaku leve ruke. Povreda nije ozbiljnija, brzo je sanirana, pa je Srbin uspeo da privede meč kraju.

FOTO: Screenshot

U polufinalu, Novaka čeka kralj šljake Rafael Nadal koji je bio bolji od Dijega Švarcmana sa 3:1. Svetski broj jedan će imati priliku da mu se osveti za prošlogodišnji poraz u finalu ovog Gren slema, ali i za finale Rima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter