0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

JOKIĆ GA RAZBIO U TRCI ZA MVP NAGRADU, A ON NIJE HTEO DA ČESTITA: Embid je razočaran!

Objavljeno: 09.06.21 u 10:45

Srbin nema konkurenciju!

Nikola Jokić i zvanično MVP NBA lige i najbolji košarkaš na planeti. Popularni ‘Džoker’ je osvojio 91 od mogućih 100 glasova. Centar Džoel Embid se pominjao kao glavni protivnik Nikoli u trci za nagradu, ali je snažni centar osvojio samo jedan glas.

Košarkaš Filadelfije je bio izuzetno razočaran nakon što je nagrada dodeljena reprezentativcu Srbije. Embid je ostavio loš utisak u javnosti jer nije želeo ni da čestita Jokiću.

PROČITAJTE JOŠ: JOKIĆA ČEKA NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI NBA LIGE: Trener Denvera slavi u posebnoj majici! (FOTO)

-Postoje neke stvari koje su van moje kontrole. Očigledno, kao tim smo imali fenomenalnu godinu i ja sam bio deo toga. Razočaravajuće je za mene kao igrača jer sam radio naporno upravo zbog ovakvih stvari, ali opet, ovo je van moje kontrole. Ne mogu ništa da promenim po pitanju MVP nagrade. Moje je da nastavim da svake godine se trudim, da budem spreman i da obavljam svoj posao – kazao je razočarani Embid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter