0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

ITALIJA SE TRESE ZBOG OVOG TRANSFERA: Španski gigant doneo džak para za Vlahovića, Srbin na korak do promene kluba!

Objavljeno: 09.06.21 u 17:20

Juče je od kluba dobio nagradu za igrača meseca maja, a danas se već navodi kako je na korak da ga napusti…

Nedeljama unazad priča se da bi najbolji mladi igrače Serije A Dušan Vlahović mogao da napusti Fiorentinu, ali do sada nije bilo konkretnih poteza, međutim…

Kako javlja poznati italijanski novinar i insajder kada su transferi u pitanju, Đanluka di Marcio, Atletiko Madrid po svaku cenu želi da angažuje Dušana Vlahovića.

Naime, Jorgandžijama je propao posao oko Lautara Martineza jer Inter traži čak sto miliona evra, zbog čega je sportski direktor crveno-belih Andrea Berto u dogovoru sa trenerom Dijegom Simeoneom krenuo u napad na 21-godišnjeg Srbina, za kog su spremni da plate 60 miliona evra Violi. Naime, to je upravo donjana granica koju je postavio klub iz Toskane, koji je ranije odbijao ponude od po 40 ili 50 miliona evra.

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina

Vlahović je u sezoni za nama odigrao 37 utakmica, a postigao je 21 gol, uz dve asistencije, a od našeg reprezentativca, više golova u ovoj sezoni dali su samo Juventusov Kristijano Ronaldo (29), zatim najubotiji igrač novog šampiona, Intera, Romelu Lukaku (23) i Luis Murijel iz Atalante (22).

Interesovanje za dovođenje Dušana Vlahovića pokazali su i mnogi drugi klubovi, Juventus i Milan iz Italije, ali Dortmund i Arsenal. Niko od njih nije bio konrektan, ali je malo verovatno da će Vlahović ostati u Firenci i posle leta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter