0
ATP

FOTO: Instagram/Screenshot

‘IGRAŠ KAO PI***CA’: Klinac koji je pre mesec dana trenirao sa Novakom napravio haos neviđenih razmera – ATP pokrenuo detaljnu istragu! (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.21 u 15:52

Nesportskim ponašanjem dospeo je u centar pažnje.

Holgar Rune je teniser kojem su mnogi predviđali blistavu karijeru. On je bio najbolji junior na svetu u svom uzrastu, ali sada će retko ko imati poštovanja prema njemu.

Rune je tokom duela sa Tomasom Martinom žestoko vređao protivnika, ali tu se nije zaustavio, prava bura se podigla nakon njegove izjave, a teniski navijači su ga osudili da je homofob.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKANTNA ODLUKA: Jedan od najboljih srpskih plivača završava karijeru – neće vam biti dobro kada vidite koji je razlog u pitanju!

Igraš kao pe**rči*a, pi**ice od igrača – vikao je 18-godišnjak nasred terena.

Pokušao je Rune da se ‘opere’ nakon meča, uz objašnjenje da je psovao sebe, a ne rivala koji se nalazi preko puta njega.

– Mlad sam i moram da učim. To mi ne omogućava da kažem takvu glupost. Shvatio sam lekciju, i potpuno je fer što me ljudi kritikuju. Zaista mi je žao i nadam se da će svi prihvatiti moje izvinjenje, poručio je nakon svega mladi teniser, a čeka se reakcija ATP, koji će ga vrlo verovatno kazniti.

Podsetimo, mladi teniser je trenirao sa Novakom Đokovićem, dok se naš as pripremao za turnir u Monte Karlu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter