0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

HAOS PRED EURO SE NASTAVLJA: Suspendovani svi treninzi Španije, fudbaleri moraju da rade pod posebnim uslovima i da se vakcinišu!

Objavljeno: 09.06.21 u 16:18

Ostalo je malo do početka Eura, a selekcija Španije se supčava s ozbiljnim problemima.

Naime, nakon što je pre dva dana stigla vest da je kapiten Buskets pozitivno testiran na koronavirus, juče je potvrđen novi slučaj, jer je i Ljorente inficiran virusom.

Dobra stvar je da su ostali igrači negativni, ali su suspendovani svi grupni treninzi, pa se 24 fudbalera individualno priprema za prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu, u ponedeljak protiv Švedske. U trening kampu Španije nalazi se B tim od 17 igrača, koji bi mogli da popune mesto, ukoliko neko od ovih igrača otpadne. Takođe, svi ostali igrači Španije će se vakcinisati protiv korona virusa.

Igrači koji su pozitivni na moraju da provedu najmanje 10 dana u izolaciji, što znači da će sigurno propustiti utakmicu sa Švedskom. Buskets i Ljorente bi mogli da preskoče i duel protiv Poljske, 19. juna.

Poslednju utakmicu u Grupi E Španija će igrati protiv Slovačke 23. juna, takodje u Sevilji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter