0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

EMBID PREDVODIO FILADELFIJU DO IZJEDNAČENJA: Neverovatna partija Mičela i trijumf Jute! (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.21 u 10:13

U noći između utorka i srede su odigrane još dve utakmice druge runde plej-ofa NBA lige.

Košarkaši Filadelfije su na svom terenu ugostili ekipu Atlante. Domaćin je uspeo da opravda ulogu favorita i dođe do izjednačenja u seriji pred nešto više od 16 hiljada navijača.

Utakmica je završena rezultatom 118:102. Gosti su u nekoliko navrata uspeli da se vrate u meč, ali presudila je odlična četvrta četvrtina Filadelfije.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Džoel Embid. Snažni centar je meč završio sa učinkom od 40 postignutih poena, 13 uhvaćenih lopti i dve asistencije. Pratio ga je Tobajas Heris sa 22 poena, šest skokova i četiri uspešna dodavanja. Zapaženu ulogu je imao i Set Kari koji je postigao 21 poen uz dve asistencije.

Ekipu Atlante je predvodio raspoloženi Danilo Galinari. Italijan je postigao 21 poen, a na to je dodao devet skokova i dva uspešna dodavanja. Jang je imao isti broj poena uz tri skoka i 11 asistencija.  Bogdan Bogdanović je dodao 14 poena, sedam uhvaćenih lopti i dve asistencije.

https://youtu.be/oAwb2VfB5R0

PROČITAJTE JOŠ: SRBIJO BUDI PONOSNA! SRBIN JE NAJBOLJI KOŠARKAŠ NA SVETU: Nikola Jokić je novi MVP NBA lige!

Juta Džez je dočekala Los Anđeles Kliperse pred 18 hiljada navijača. Domaći tim koji igra sjajno tokom cele sezone je došao do nove pobede, a meč je završen rezultatom 112:109.

Džezeri sada vode sa 1:0 u plej-of seriji druge runde takmičenja.

Neverovatnu partiju je odigrao Donovan Mičel. Amerikanac je još jednom pokazao da je najbolji kada je to najbitnije. Mičel je meč završio sa 45 postignutih poena, tri skoka i pet uspešnih dodavanja. Reprezentativac Hrvatske Bojan Bogdanović je dodao 18 poena uz pet skokova i jednu asistenciju.

U ekipi Klipersa istakao se Kavaj Lenard sa 23 poena, sedam skokova i tri uspešna dodavanja. Američki reprezentativac Pol Džordž je dodao 20 poena, 10 uhvaćenih lopti i dve asistencije.

https://youtu.be/bvu-Hz3HPX0

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter