0
Košarka

FOTO: Twitter/DenverNuggets

EKSKLUZIVNI, DO SADA NEOTKRIVENI DETALJI: Miško je rekao NBA klubovima da povlači Jokića sa drafta, oni počeli da se svađaju!

Objavljeno: 09.06.21 u 20:22

Još jedan dokaz da je odlično brinuo o njemu.

Mađioničar iz Sombora Nikola Jokić, proglašen je sinoć za MVP-ja NBA lige. Oborio je niz rekorda, pokazavši da su Nagetsi napravili sjajan potez kada su odlučili da ga izaberu. Ipak, nije baš sve bilo isplanirano. Naime, glavni operativac ekipe iz Kolorada Tim Koneli, rekao je da je Nikola bio tek treća opcija tima, te da je njegovo biranje čista sreća.

Nezasluženo dobijamo zasluge za to što smo ga draftovali. Imali smo dva pika pre njega! Mogli smo da ga izaberemo ranije… Čekali smo do 41. pika. Istina je da je bilo mnogo sreće u skautiranja Jokića, ako ćemo pričati iskreno, priznao je Koneli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Najpoznatiji košarkaški agent u Evropi Miško Ražnatović, šokirao je ceo svet kada je 16. juna 2014. godine na Tviteru objavio da će se Nikola povući sa drafta. To bi značilo da nijedan tim ne bi mogao da ga bira, a ovaj potez i sve što će uslediti, Miško je vrlo dobro isplanirao.

Tog jutra nije bilo garancija da će biti draftovan, tako da nisam hteo da rizikujem. Zato sam izbacio taj tvit. Nisam zaista to uradio. Želeo sam da ljudi malo više razmisle o njemu, da vidim kakva će reakcija biti u SAD. Kada su se predstavnici klubova probudili, počeli su da protestuju, da se svađaju… Ne samo Denver, više klubova. Tada sam rekao sebi da ako je par klubova tako reagovalo – znači da će ga neko izabrati. Tada sam promenio mišljenje, istakao je Miško Ražnatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter