0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

CICIPAS NAKON VAŽNOG TRIJUMFA ISTAKAO OPTIMISTIČNE NAMERE: ‘Titula? Zašto da ne’

Objavljeno: 09.06.21 u 10:34

Grk igra sjajno u Parizu!

Bliži se završnica Otvorenog prvenstva Francuske i publika svakodnevno ima priliku da uživa u veoma interesantnim mečevima. Stefanos Cicipas je u utorak uspeo da savlada 2. tenisera na svetu – Danila Medvedeva.

Grčki teniser je slavio rezultatom 3:0, a u setovima je bilo 6:3, 7:6, 7:5. Meč je trajao dva sata i 23 minuta aktivne igre.

Nakon važne pobede oglasio se Stefanos.

-Igram dobro, to se vidi. Ne mislim da postoji igrač koji je preostao da ne misli da može da osvoji turnir. Prilično sam siguran da svako od njih može kada igra najbolji tenis. Ako nastavim ovako da igram sigurno će doći neka nagrada. Titula, što da ne – rekao je Cicipas.

PROČITAJTE JOŠ: SRBIJO BUDI PONOSNA! SRBIN JE NAJBOLJI KOŠARKAŠ NA SVETU: Nikola Jokić je novi MVP NBA lige!

-Bilo je prilično dobro. Osetio sam da sam u prednosti, da lakše osvajam poene na svoj servis i to samopouzdanje sam preneo i na taj brejk. Pa i u tom poslednjem gemu imao je 40:0, ali sam se dovoljno osećao samouvereno da krenem napred i budem mnogo agresivniji i isplatilo se. Mislim da nije to očekivao. Sada je najvažniji kvalitetan odmor, dobar trening i hrana – zaključio je Grk.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter