0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter screenshot

ZVEZDA PRONAŠLA ZAMENU ZA RODIĆA: Želi Kolumbijca iz Lalige!

Objavljeno: 08.06.21 u 11:47

Fudbaler Điroke Hoan Mohika nalazi se na listi želja Crvene zvezde.

Mohika igra na poziciji levog beka, a na tom mestu je Zvezda najslabija. Milan Rodić nema adekvatnu zamenu te mu je ona što pre neophodna. Čini se da bi Mohika mogao da odmeni Rodića na pravi način.

Mohika je prethodnu sezonu proveo na dve pozajmice, prvo u Atalanti, a zatim i u Elčeu. Ima 28 godina i reprezentativac je Kolumbije. Đirona ga je Valjekanu platila pet miliona evra.

Ugovor mu ističe na kraju sezone te je ovo poslednja prila da Đirona uzme neki novac za njega, prenosi Mocart sport.

Postoji problem i u vidu ograničenog broja stranaca u Srbiji. Tu su već Seku Sanogo, El Fardu Ben, Filipo Falko, Gelor Kanga, Aksel Bakajoko, kao i gotovo otpisani Dijego Falćineli i Ričard Odada. Ukoliko Zvezda pronađe domaćeg napadača moći će da krene u poteru za stanim levim bekom. Pešić je otišao u Tursku, ali je Prijović i dalje u igri.

Mohika je u dosadašnjem delu karijere nastupao i za Rajo Valjekano i Valjadolid, a nasputio je i na Svetskom prvenstu 2018. u dresu Kolumbije. Ove sezone igrao je na 17 mečeva u Laligi za Elče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter