0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VELIKO PRIZNANJE: Vujačić izabran za najboljeg igrača Partizana!

Objavljeno: 08.06.21 u 10:37

Igor Vujačić izabran je od strane navijača Partizana, glasanjem na zvaničnom Instagram profilu kluba, za najboljeg igrača u sezoni 2020/2021.

Za crno-bele zabeležio je ukupno 26 nastupa u Linglong Tire Super ligi Srbije i Kupu Srbije, uz čak pet postignutih golova.

Posle utakmice sa reprezentacijom Izraela, u kojoj je Crna Gora poražena rezultatom 3:1, i susreta sa Bibarsom Nathom, Vujačić komentariše i izbor za igrača sezone.

,,Iskreno, baš sam se iznenadio. Veliki je pritisak na svima nama i često nas navijači kuju u nebesa i obrnuto. Iza nas je teška sezona i tim mi je draže da su glasanjem na Instagramu mene odabrali. To apsolutno ne umanjuje trud i zalaganje mojih saigrača, jer bez njih ni ja ne bih mogao da pružim dobre partije. Što se tiče utakmice sa reprezentacijom Izraela, došli su bukvalno u najjačem sastavu. Imaju mnogo kvalitetnih igrača, među kojima je i Natho. On je kapiten, lider na terenu, što se videlo i u igri njihove selekcije. Nije bilo lako jer smo mi igrali bez naših najboljih igrača”, rekao je Vujačić.

Osvrnuo se i na Nathovu ,,zamerku” da ga je u duelu tokom utakmice šutnuo i obećanje Izraelca da će mu za to vratiti čim se vrate u klub.

,,Što se tiče tog duela, namerno sam ga malo nagazio, nije ništa strašno bilo, ali jedva čekam da vidim kako misli da mi vrati”, kaže uz osmeh.

Pored klupskih, ovom kontrolnom utakmicom ispunio je i obaveze prema reprezentaciji predviđene za ovaj period. Preostale dane odmora provešće u rodnoj Crno Gori.

„Ostajem u Crnoj Gori i ne mrdam odavde“, smeje se Vujačić i dodaje: „Tu mi je porodica, ne viđam ih često tokom godine, verenica je sa mnom ovde, tako da ćemo uživati u lepotama Crne Gore.“

Vraćanjem sa pozajmice mladog Svetozara Markovića u Olimpijakos, Vujačić će, pored već prekaljenog defanzivca Bojana Ostojića, dobiti novog partnera u štoperskoj liniji – Sinišu Saničanina.

,,Sveta je otišao, bilo je lepo igrati sa njim. Želim mu da se nametne u Olimpijakosu i da postane standardan, jer on to zaslužuje! Što se tiče Siniše, još se nismo videli, ali on je odličan igrač. Nadam se da ćemo imati dobar odnos”, izjavio je Vujačić.
Partizan će u julu igrati kvalifikacije za novo evropsko takmičenje- Ligu konferencija.

,,Sigurno da će biti teško, ali naš cilj je grupna faza. Daćemo sve od sebe da dođemo do toga”, poručuje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter