0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

UZALUD SU SE NADALI, ON JE KRENUO PUTEM NOVCA: Navijačima Milana potonule sve lađe – Donaruma na korak od transfera!

Objavljeno: 08.06.21 u 14:08

Navijači Milana su se potajno nadali da će njihov gol u narednoj sezoni i dalje čuvati Đanluiđi Donaruma.

Međutim, italijanski golman se nalazi na korak od prelaska u redove francuskog velikana. Pregovori između Donarume i PSŽ-a su u odmakloj fazi, a potpis se očekuje veoma uskoro.

U pitanju je petogodišnji ugovor, po kom će ovaj čuvar mreže zarađivati neverovatnih 12 miliona evra po sezoni, a finansijski će dobro proći i njegov agent Mino Rajola, koji će dobiti ogromnu proviziju zbog ovog transfera.

PROČITAJTE JOŠ: SADA SU AMBICIJE POTPUNO DRUGAČIJE: Rogan sumirao prethodnu sezonu, pa poručuje – ‘Stručni štab potencijal pretvara u kvalitet’

On će u PSŽ preći kao slobodan igrač, pošto mu ugovor sa Milanom ističe 30. juna.

Vrlo je verovatno da Donaruma neće biti prvi golman ‘Svetaca’, pošto je Kejlor Navas potpisao četvorogodišnji ugovor sa Parižanima.

Pored Donarume, očekuje se da u narednim danima ugovor sa PSŽ-om potpišu Vajnaldum i Hakimi, dok se uveliko radi na produžetku ugovora sa Kilijanom Embapeom. Nejmar je već produžio do 2026.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter