0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

U HUMSKOJ SE SPREMA BOMBA: Crno-beli zvali jednog od najboljih stranaca koji je nosio crno-beli dres, postoji samo jedan problem!

Objavljeno: 08.06.21 u 16:58

Crno-beli nastavljaju da traže pojačanje za novu sezonu…

Uprava Partizana traga za adekvatnim pojačanjem u napadu, a prema mišljenju mnogih u Humskoj, povratak Rikarda Gomeša bio bi idealan scenario. Sam fudbaler zainteresovan je da ponovo obuče crno-beli dres, koji je s dosta uspeha nosio u sezonu 2018/19, kada je bio najbolji klupski strelac s 26 golova, ali sama realizacija posla neće biti uopšte laka.

Kao i mnogo puta do sada problem je novac i to je nešto o čemu će dve strane u narednom periodu ‘vagati’, jer je Rikardo trenutno zarađuje po sezoni milion i 400 hiljada što je daleko iznad gornje granice koju bi mogao da dobije u Partizanu. Nešto realnija opcija je pozajmica, ali samo scenario po kom bi se uprava Partizana dogovorila sa Al Šaržom da podele isplaćivanje Rikardove plate.

FOTO: FK Partian

Podsetimo, Rikardo je iz Partizana na Bliski istok za tri miliona evra 2019. godine, najpre ga je Al Šarža iz Ujedinjeniih Arapskih Emirata prosledila lokalnom rivalu Al Itihad Kalbi, da bi minulu sezonu proveo u turskom Erzurumu, za koji je odigrao 31 utakmicu i zabeležio pet golova i dve asistencije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter