0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

SAVO BLIZU NOVOG ANGAŽMANA: Milošević na meti kluba iz Slovenije, protivkandidat mu je bivši trener Zvezde

Objavljeno: 08.06.21 u 19:09

Bivši trener Partizana bi uskoro mogao da dobije novi angažman…

Samo nedelju dana pre početka priprema za novu sezonu, čelnici slovenačke Olimpije odlučili su da smene trenera Gorana Stankovića i pronađu mu naslednika za novu sezonu.

Na spisku kandidata, izdvajaju se dva imena, bivši trener Partizana Savo Milošević i nekadašnji strateg Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

Slovenački mediji ističu da je kandidat i Dušan Kosić, te da se njemu i Stojanoviću daje više šansi za posao nego samom Miloševiću.

– Goran je tokom zimske pauze podigao ekipu na viši nivo, osvojili smo Kup što je i bio cilj, ali sam odlučio da novi sezonu krenem sa novim trenerom, rekao je vlasnik Olimpije Milan Mandarić.

Podsetimo, tim iz Ljubljane je završio sezonu na trećem mestu, sa četiri boda minusa u odnosu na prvaka Muru i vicešampiona Maribor, te će novi trener ekipu spremati za kvalifikacije za Ligu konferencija.

Ovaj klub u sastavu ima srpske igrače, Đorđa Ivanovića i Radivoja Bosića, dok je na proleće zeleni dres nosio i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić, kao pozajmljen fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter