0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

‘POJAČANJA GOVORE KAKVE SU IM NAMERE U SUPERLIGI’: Radonjić oprezan pred start finalne serije, crveno-beli bez važnog igrača napadaju trofej!

Objavljeno: 08.06.21 u 16:35

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Mege u finalu košarkaške Superliger Srbije. Prvi meč finala plej ofa igra se u sredu od 20 časova u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Biće ovo prvi dueli dva kluba u borbi za domaći trofej nacionalnog šampiona, a tokom prethodnih sezona Crvena zvezda i Mega igrali su finala nacionalnog kupa i ABA lige.

Crveno-beli su na putu do finala savladali ekipe Zlatibora i Borca sa maksimalnim rezultatom 2-0, a u dosadašnjem delu sezone ekipa Crvene zvezde osvojila je nacionalni kup i ABA ligu koja je bila primarni cilj, ali je domaći trofej za aktuelnog šampiona Srbije podjednako važan.

Trener Dejan Radonjić neće moći da računa na Korija Voldena koji se bori sa povredom leđa, dok su svi ostali na raspolaganju za finalne mečeve.

– Ekipa Mege je imala odličnu sezonu, i ove godine pojavili su se mladi i talentovani igrači predvođeni iskusnim Tepićem. Uz dobru sezonu imali su i dobar rezultat, a u međuvremenu su i pojačali tim za plej of iskusnim Milosavljevićem, Simanićem i Novakom. I to dovoljno govori i pokazatelj je njihove ambicije u plej-ofu Superlige. Pokušaćemo da imamo veći kontinuitet dobre igre i da iskontrolišemo kvalitet ekipe Mege, rekao je trener crveno-belih.

FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić

Prvi meč igra se u sredu od 20 časova, dok je drugi zakazan za petak takođe od 20 sati. Ukoliko bude bilo potrebe, treći i poslednji takmičarski meč u ovoj sezoni na programu je u istom terminu u nedelju u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter