0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Tipujte na reprezentacije!

Objavljeno: 08.06.21 u 11:00

Jedan Nova lista donosi nove parove. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Poland – Iceland

Poljska završava svoje pripreme za EURO sa nizom od samo jednog poraza u poslednjih 12 mečeva na svom terenu. Iako su domaći apsolutni favoriti igrali smo na golove jer možda budu mešali postavu i isprobavali taktiku ili igrače.

Predlog: 3+ (1,78)

20.15 Czech Republic – Albania

Česi su izgubili od Italije 4-0 što im je najviši poraz pod ovim selektorom, a sada će morati da se operu pred navijačima i pobede Albaniju. Nemamo nikakvu sumnju da će sa pobedom na leđima otići na EURO.

Predlog: 1 (1,72)

21.00 Morocco – Ghana

Ove dve reprezentacije imaju dovoljno kvaliteta da ovo završi sa golovima u obe mreže. Maroko je u nizu od 15 utakmcia bez poraza ali to ne mora ništa da znači kada su prijateljski mečevi u pitanju. Zato je njuh uvek bolje tipovati na golove.

Predlog: GG (2,12)

23.00 Ecuador –  Peru

Ekvador ima sve što je potrebno da dobije ovu utakmicu, a verovatno i da se kvalifikuje na Svetsko Prvenstvo u Kataru. Izgubili su samo od Brazila i Argentine i to u gostima, sve ostale su pobedili. Peru je poslednje plasirani sa jednim poenom. Sada vam je jasno zašto ovako tipujemo.

Predlog: 1&D2+ (1,80)

KUPNA KVOTA 11,68 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter