3
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

„GROBARI“ NEĆE BITI ODUŠEVLJENI: Potencijalno pojačanje Partizana peva Zvezdine navijačke pesme! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.21 u 10:25

Pojavio se video snimak koji se neće dopasti navijačima Partizana.

Filip Stuparević pokušaće da vrati karijeru na prave staze i opravda epitet jednog od najtalentovanijih fudbalera u svojoj generaciji. Otišao je u Votford kao rekordna prodaja Voždovca,ali se nije naigrao u Engleskoj.

Kako navode mediji, Stuparević je pred raskidom ugovora zbog neisplaćenih zarada koje mu engleski tim duguje. Votford mladom fudbaleru nije isplatio poslednjih devet plata te je igrač odlučio da se obrati višim institucijama.

Ukoliko dobije raskid ugovora Partizan će pokušati da prvi dođe do njegovog potpisa. Crno beli su pokušali da do napadača dođu i prošlog leta ali nisu bili spremni da pristanu na uslove koje je Votford zahtevao, te su čekali idealnu priliku.

Ipak, pojavio se novi problem za Partizan. Od sinoć se po društvenim mrežama šeruje stariji video snimak u kom je glavni akter potencijalno pojačanje crno belih. On na tom snimku peva navijačke pesme Crvene zvezde.

Rukovodstvo u Humskoj nije previše obraćala pažnju na navijačku prošlost svojih pojačanja, ali je jedan deo navijača očekuje da se u klub dovode igrači koji će „ginuti“ za dres Partizana.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter