0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NASTAVLJA POTRAGU ZA ŠTOPEROM: Oko Jovanovića nije sve gotovo, moglo bi da stigne neočekivano pojačanje – Stankoviću bitan jedan detalj!

Objavljeno: 07.06.21 u 19:27

Kada su crveno-beli u pitanju, najviše se poslednjih dana govori o pozicijama defanzivca i napadača…

Tako je odlaskom Nemanje Milunovića ostala ‘rupa’, koja će morati da se popuni tokom leta, iako je Aleksandar Dragović već stigao, to neće biti dovoljnog.

Pre svega jer je reprezentativac Austrije na Evropskom prvenstvu s reprezentacije, a što se duže tamo zadrši, kasnije će biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću. Zato ovih dana u Ljutice Bogdana traje svojevrsni kasting za novog štopera u kojem trener Dejan Stanković na predlog rukovodilaca razmatra opcije u defanzivi.

Jedan od glavnih kandidata i to već duže vreme je Vukašin Jovanvić, neakdašnji ‘zlatni orlić’, koji je prekobrojan u Bordou. Međutim, on minule sezone nije imao previše nastupa, svega jedan za Žirandince, a dobra stvar u čitavom poslu je ta što bi stigao besplatno.

FOTO: Youtube screenshot

Takođe, Dejan Stanković posle odlaska Milunovića, želi još jednog visokog štopera koji bi dominirao u skoku i na prekidima, što je crveno-belima donelo dosta golova minule sezone, a Jovanović je trenutno po visini (187 cm) negde u rangu sa Degenekom (188 cm) i Dragovićem (186 cm). Tu bi prostor mogao da se nađe i za Radeta Dugalića, 28-godišnjeg Nišliju, koji brani boje kazahstanskog Kairata.

Ovaj defanzivac kog crveno-beli prate je visok 195 centimetara , a odigrao je za Kairat ove sezone 14 od mogućih 18 utakmica, ali kako ima ugovor s klubom do decembra 2022. godine, crveno-beli bi morali da plate obeštećenje.

Dugalić, koji je ponikao u Radničkom iz Niša, završio je u Kairatu posle epizoda u ruskom Jeniseju, Tosnu i Armaviru, a igrao je pre toga i za jermenski Ulises. U Srbiji je nastupao i za niški Car Konstantin, a u BiH je kratko branio boje Olimpika iz Sarajeva.


(VIDEO:YouTube/TSPORT GROUP)

Takođe, na ‘Marakani’ čekaju da vide da li će Familikao otkupiti ugovor Srđana Babića nakon pozajmice i platiti 1.1 milion evra do 30. juna, a ako se to ne desi, pitanje je da li bi on mogao da popuni upražnjeno mesto…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter