0
Fudbal

FOTO: Twitter

SVET VIDEO SILOVITU NEMAČKU: „Panciri“ u sedmoj brzini!

Objavljeno: 07.06.21 u 23:31

Fudbalska reprezentacija Nemačke demolirala je reprezentaciju Letonije sa čak 7:1 pred početak Evropskog prvenstva.

Pobednik se znao već u prvom poluvremenu pošto je Nemačka vodila sa 5:0. Goleadu Nemaca započeo je Robin Gosens u 19, a samo dva minuta kasnije Gundogan je povisio na 2:0. Treći gol je dao Tomas Miler u 27, a do kraja prvog poluvremena prvo je Ozols postigao autogol u 39, pre nego što je Gnabri kompletirao „petardu“ u 45. minutu.

Seriju golova u drugom poluvremenu nastavio je Timo Verner pogotkom u 51. minutu, a u 75. minutu do počasnog gola su stigli Letonci a strelac je bio Saveljevsa. Tačku na meč stavio je Liroj Sane. Ako i vi verujete u Nemačku, nema razloga da to ne unovčite. Oni su prema kladionicama postavljeni za 3. favorita prvenstva, pa se za njihovo osvajanje nudi kvota 7. Top Lista sportskih kladionica se lako može pronaći na internetu.

Golman Nemačke reprezentacije Manuel Nojer dočekao je jubilej pošto je zvanično branio na 100. mečeva za „Pancire“.

Nemačka takmičenje počinje 15. juna u mečom protiv Francuske.

U odličnom raspoloženju na EURO ide i selekcija Ukrajine, koja je u Harkovu došla do ubedljive pobede protiv Kipra od 4:0 i nastavila seriju bez poraza koja sada iznosi šest utakmica.

U ovoj kalendarskoj godini ekipa Andreja Ševčenka nema poraz, a golove na ovom meču postigli su Jarmolenko (dva puta) i Zinčenko i Jaremčuk po jednom. Što se tiče Ukrajine, oni se nalaze u Grupi C sa Holandijom, koju bi vrlo lako mogli da iznenade. Kompletnu analizu te grupe, kao i svih ostalih možete pronaći na ovom LINKU.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter