0
Košarka

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

SVE O FINALU SUPERLIGE: Evo kada se igraju utakmice Zvezde i Mege i kada bi mogao da bude proglašen šampion Srbije!

Objavljeno: 07.06.21 u 19:55

Srbija će uskoro dobiti novog šampiona!

KLS Superliga ušla je u zavešnu fazu i ostaje da se odigra samo veliko finale u kom će snage odmeriti Crvena zvezda i Mega, a čelnici takmičenja odredili su termine utakmica.

Finalna serija, koja se takođe igra na dve pobede, startuje već u sredu, a prednost domaćeg terena imaju crveno-beli. Ekipa Dejana Radonjića će u prvoj utakmici u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ dočekati Megu, od 20 časova.

Drugi meč na programu je u petak, a utakmica u hali ‘Mega Fektori’, takođe od 20 sati. Ukoliko nijedan tim ne ostvari dve pobede, igraće se majstorica, u nedelju od 20 sati i 30 minuta, a prednost domaćeg terena imaće Crvena zvezda.

Podsetimo, crveno-beli su sa po 2:0 u četvrtfinalu savladali Zlatibor, a u polufinalu Borac, dok je Mega u prvoj rundi bila bolja od Vojvodine s 2:0, a u poslednjem susretu od Partizana, kog je tim Vladimira Jovanovića izabacio nakon majstorice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter