0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram screenshot

SPREMA SE TRANSFER BOMBA U HUMSKOJ: Partizan želi fudbalera Votforda!

Objavljeno: 07.06.21 u 21:39

Mladi napadač blizu dolaska u Partizan.

Pokušao je Partizan prošle godine,ali nije uspeo. U samom kraju prelaznog roka crno beli su doveli petoricu fudbalera a u samoj euforiji pojavila se mogućnost da i Filip Stuparević zaduži dres Partizana. To se nije dogodilo,ali je sada ta opcija dosta realnija.

Stuparević će postati slobodan igrač u narednih nekoliko nedelja, sazanje „Mocart sport“.  On ima važeći ugovor sa Votfordom do leta 2023. ali će dobiti čiste papire ranije jer klub nije poštovao ugovor. Votford nije isplaćivao plate Stupareviću poslednjih devet meseci te je potencijalni mladi reprezentativac odlučio da tuži poslodavca.

Stuparević se nada da će se slučaj rešiti što pre i da će raskrstiti sa klubom koji ga je platio Voždovcu 2.250.000 evra što je najveća prodaja u istoriji „Zmajeva“.

Čitavu situaciju posmatra Partizan i razmatra potpisivanje mladog napadača. Velika je prednost što bi došao besplatno i tako se uklopio u budžet i ne bi pretsavljao prevelik rizik. On može da pokriva dosta pozicija u napadu što je Partizanu neophodno. On je rođen 2000. godine i time bi predstavljao bonus u ekipi crno belih za narednu sezonu.

Ipak, Stuparević nije odigrao zvanični meč u junu 2020. a nakon toga je ušao u spor sa Votfordom. Nije u formi i zbog toga nije pozvan ni u kontrolnom meču „Orlića“ protiv Rusije. Postoje i predlozi da bi Partizan trebao da forsira mladog Štulića i Sameda Baždaru.

Da li će Stuparević pojačati crno bele, ostaje da vidimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter