1
Fudbal

FOTO: FSS

PRVI PAVLOVIĆEV POGODAK U DRESU SRBIJE: Nadao sam se golu, na moru sam zaradio infekciju oka, juče se pogoršalo! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.21 u 14:40

Zadovoljan je utakmicom.

Fudbalska reprezentacija Srbije je odigrala nerešeno sa Jamajkom u prijateljskom meču u Japanu. Rezultat je bio 1:1, a prvi gol u reprezentativnom dresu postigao je Strahinja Pavlović. On navodi da se nadao da će pogodak postići ranije, ali ne žali.

Tako se namestilo. Nadao sam se da ću ga dati u ove tri utakmice na startu kvalifikacija, ali se dogodio na meču prijateljskog karaktera. To ne menja na stvari, ovo mi je osma utakmica u reprezentaciji i prvi gol. Rezultat nije najbolji, ali poznato je da smo imali dosta problema uoči puta u Japan. Sezona je upravo završena, mnogo je povređenih igrača, ovde ima i umornih, ali došli smo da odradimo što je bolje moguće i mislim da smo za sada uspeli, počeo je Pavlović.

Strahinja je juče, na dan uoči meča, u poslednjem minutu treninga postigao sjajan gol. Lopta mu se odbila o nogu posle bodičeka i završila je u maloj mreži.

Dao sam dva gola na tom treningu i to je bila lepa uvertira za utakmicu. Baš sam rekao Đoletu, daću ga sigurno protiv Jamajke. Ukazao se prostor, prvo sam šutnuo levom, ali slabo… lopta mi se uz dosta sreće, video sam prazan ugao, gađao slabijom nogom i pogodio, nastavio je mladi fudbaler.

Desno oko mu je bilo skoro pa zatvoreno, međutim mu ni to nije smetalo da postigne gol. On navodi da je na moru zaradio infekciju, a da ga je lopta juče pogodila da isto mesto.

Ma nije od nespavanja… bio sam na moru 6-7 dana pre okupljanja reprezentacije, ugrabio sam priliku jer se posle Japana odmah vraćam u Monako… izgleda da sam na moru pokupio neku infekciju, a juče na treningu, kao za inat, lopta me pogodi na isto mesto i oko još više otekne. Eto, peh. Ali se nadam da će proći do utakmice sa Japanom, zaključio je Strahinja Pavlović.

0
0

1 Komentara

  1. Ako ti je potkrvavljena beonjaca, vrlo moguce je da je to korona, decko ! Treba to videti, meni je to bila situacija, potkrvavljeno oko , test i…koroncce,covece!
    Obavezno to testirati!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter