0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

NEOČEKIVANA ODLUKA: Sraman izbor Amerikanaca na štetu Bogdana! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.21 u 18:42

NBA liga je odredila najboljege poteze nedeljne večeri, kada su odigrana dva meča – prvi u polufinalu istočne i sedmi u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije.

Atlanta je te noći napravila brejk nad Filadelfijom, dok su Klipersi pobedom nad Dalasom otišli u polufinale konferencije. Sa te dve utakmice izdvojeno je deset poteza, a među njima nije i ‘klač’ trojka Bogdana Bogdanovića u poslednjim momentima utakmice.

Srpski reprezentativac je pogodio trojku za 121:115 u trenucima kada je njegov tim bio u velikoj panici, a Filadelfija nadomak potpunog preokreta od -26 do egala.

Međutim, ovaj potez nije ušao među deset najboljih. Tako su na desetom i devetom mestu dve blokade, jedna Okongvua iz Atlante i jedna Simonsova za Filadelfiju. Osmo mesto pripalo je Niku Batumu koji je zakucao pored Luke Dončića, a sedmo Simonsu koji je lepo izdriblao iza leđa, a onda otišao do obruča. Kristaps Porzingis je na šestom mestu zahvaljujući svom zakucavanju, dok je kucanjem Kavaj Lenard dobio peto mesto. Alej-up Janga za Kolinsa je na četvrtom mestu, na trećem je Jangova trojka, dok je na drugom zakucavanje Lenarda pored Porzingisa. Jang je i na prvom mestu zbog alej-up dodavanja za Džona Kolinsa, u poslednjem minutu susreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter