0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAVIJAČI IZABRALI NAJBOLJEG FUDBALERA PARTIZANA U PROŠLOJ SEZONI: Da li ste očekivali nekog drugog!?

Objavljeno: 07.06.21 u 13:58

Utisak je da nisu pogrešili.

Partizan je imao jednu od najneuspešnijih sezona u poslednje vreme, kada pričamo o broju trofeja. Ono što može da ih raduje je činjenica da će naredne godine Aleksandar Stanojević imati sve u svojim rukama, za razliku od prošle kada je došao u sred sezone.

Sa druge strane, neki pojedinci su se sjajno istakli. Nemanja Jović je danas u prijateljskom meču sa Jamajkom debitovao za A reprezentaciju Srbije. Navijači crno-belih su odlučili da za najboljeg igrača sezone izaberu Igora Vujačića. Mnogi su mislili da će to biti Bibras Natho, ali se desio veliki preokret.

Crnogorac je trijumfovao sa 200 glasova više od Izraelca, što je mnoge navijače iznenadilo. Vujačić je šansu dobio tek kod Stanojevića, dok je kod Save bio višak. Na kraju je uspeo da se nametne kao jedan od glavnih igrača i poneo je ovo priznanje koje će mu definitivno dosta značiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter