0
Košarka

FOTO: ABA liga

JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA ZVEZDE SIGURNO PROPUŠTA FINALE: Dejan Radonjić svestan kvaliteta Mege!

Objavljeno: 07.06.21 u 12:35

Loša vest za crveno-bele.

Crvena zvezda i Mega će se po prvi put u istoriji sastati u finalu košarkaške Superlige Srbije. Izabranici Vladimira Jovanovića su u polufinalu bili bolji od Partizana sa 2:1 u seriji, dok su crveno-beli slavili protiv Borca rezultatom 2:0.

Dejan Radonjić u polufinalu nije mogao da računa na Korija Voldena i Džordana Lojda, a loše vesti stižu i pred samu borbu za trofej. Naime, Volden je čitavu završnicu ABA lige igrao pod injekcijama, pa će sigurno propustiti ovu seriju.

Volden je duže vreme van treninga i tima zbog povrede i on sigurno neće igrati u finalu. Bilo bi veoma dobro da Lojda imamo na terenu zbog njegovih kvaliteta, a i kvaliteta Mege, rekao je Radonjić za TV Prva.

Sa druge strane, prema izjavi Zvezdinog trenera, postoje šanse da najbolji košarkaš ekipe Džordan Lojd zaigra. Strani mediji su ga pre nekoliko dana selili u Zenit, gde će kako sada stvari stoje nastaviti karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter