0
Fudbal

FOTO: FSS

BEZ POBEDNIKA U JAPANU: Mladi defanzivac spasio ‘Orlove’! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.21 u 10:58

Prva provera je završena!

Fudbalska reprezentacija Srbije je odigrala prvu utakmicu na turneji u Japanu. Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija su odmerili snage sa selekcijom Jamajke.

Utakmica u Japanu je završena rezultatom 1:1.

‘Orlovi’ su na turneju otišli u značajno oslabljenom sastavu. Na spisku su nedostajali lideri ekipe, a mogao se videti i veliki broj debitanata.

Jamajka je u prvom delu igre uspela da iznenadi naš nacionalni tim. Protivnik je došao do prednosti u 29. minutu utakmice. Fudbaler Votforda Andre Grej je zatresao mrežu golmana Nikolića. Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata.

Stiče se utisak da je Jamajka bila konkretnija. Rival je uputio više udaraca na gol Srbije. Izabranici čuvenog Piksija su preuzeli inicijativu u nastavku utakmice i kontrolisali su posed lopte tokom većeg dela meča.

PROČITAJTE JOŠ: NOLE SE BORI ZA ČETVRTFINALE: Evo kada Đoković izlazi na teren (VIDEO)

Srbija je do izjednačenja stigla golom Strahinje Pavlovića u 61. minutu. Nekadašnji fudbaler Partizana je postigao prvi pogodak u dresu nacionalnog tima.

Do kraja meča mreže su mirovale. U 61. minutu je postavljen i konačan rezultat. Selektor Stojković je izvršio šest izmena.

SRBIJA -starteri (4-3-3): Nikolić – Petković, Mitrović, Čestić, Terzić – Gudelj, Grujić, Ilić – Gavrić, Jović, Joveljić.

Tokom meča u igru su ušli Ilić, Spajić, Pavlović, Makarić, Maksimović i Vulić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter