0
Fudbal

FOTO: FSS

RAJKOVIĆ O MLAĐIM KOLEGAMA: ‘Ovo je šansa debitantima da pokažu zbog čega su ovde’

Objavljeno: 06.06.21 u 15:34

Rajković pred prestojeće utakmice.

U iščekivanju prvog meča u Japanu, najvedrijeg raspoloženja u taboru srpske reprezentacije svakako je golman Predrag Rajković koji, poput selektora Stojkovića, očekuje zanimljivu i dobru utakmicu protiv Jamajke.

– Biće interesantno, bez rezultatskog značaja i pritiska. Lepa prilika da se još više uigramo i pripremimo za mečeve odluke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ujedno, šansa i za debitante da pokažu šta znaju i da dokažu da su zaslužili poziv u reprezentaciju.

Rezultat nije u prvom planu, ali bi pobeda svakako dobrodošla za nastavak niza sa početka kvalifikacija.

FOTO: FSS

– Ne bi bilo loše, mi ćemo u svakom slučaju ići na pobedu. Treba da igramo opušteno, a naš cilje se zna bez obzira na ime protivnika.

Svetski i evropski šampion u omladinskom uzrastu, sada je dočekao da bude jedan od starosedelaca u A timu Srbije.

– Ko bi rekao da ću sa 25 godina biti jedan od najstarijih u reprezentaciji, bar kada je reč o golmanima. Ilić i Nikolić su sjajni momci, znam ih od ranije, savršeno funkcionišemo i verujem da je i trener Čumić zadovoljan kako radimo na treninzima“.

Za kraj neizbežno pitanje, odakle tolika energija za šalu na svakom koraku, posle 24 sata puta do Japana i vremenske razlike od 6 sati.

FOTO: FSS

– Volim da budem nasmejan, prija mi atmosfera bez tenzije. Na taj način lakše se podnose ove stroge mere karantina u Kobeu. Nema izlaska iz hotela, pa zamislite da pored svega toga ne bude šale i pozitivnog raspoloženja. Zavladala bi potpuna depresija. Nisam se još uvek navikao na vremensku razliku, budim se u pola šest kao vampir, pijem pet kafa pre doručka da dođem sebi – zastao je Rajković na trenutak, pa brzo nastavio:

– Ne znam odakle izvlačim toliku pozitivnu energiju. Možda mi je pr Milan Vuković inspiracija… šta znam.

PROČITAJTE JOŠ: ‘DOĐI DA TI POKAŽEM KAKO SE TO RADI’: Pogledajte kako Piksi prenosi znanje svojim pulenima! (VIDEO)

A na konstataciju da se mesto u kome Srbija igra protiv Jamajke zove Miki siti, Rajković sleže ramenima i pravi zanimljivu grimasu na licu:

– Auuuu… jezivo… šta da kažem, neka nam je sa srećom u Miki sitiju (smeh).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter