0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić

RADONJIĆ GOVORIO O RAZLOGU ODLASKA DVOJICE STRANACA: „O’Brajant je sam tražio da ode“!

Objavljeno: 06.06.21 u 17:20

Radonjić je u intervjuu istakao zašto su klub napustili Džoni O’Brajant i Kino Kolom.

Strateg crveno-belih pričao je u intervjuu za „Mocart sport“ zašto su dva strana košarkaša napustili Crvenu zvezdu.

-O’Brajant je na kraju tražio da ode. Odmah posle kupa. I otišao je. Što se tiče Koloma, jednostavno, na osnovu onoga što smo imali u vreme kada je veliki broj igrača bio odsutan, posle kupa i utakmica u Evroligi i Jadranskoj ligi, verovali smo da možemo da iznesemo teret sa igračima koji su bili spremni za igru – ističe Radnjić.

Zvezda je osvojila duplu krunu ove sezone nakon trijumfa u finalu ABA lige i osvojenog Kupa Radivoja Koraća, a o planovima za narednu sezonu misliće nakon zavšetka Superlige.

– Još je rano da govorimo o tome. Čeka nas posao u Superligi, treba da završimo sezonu, pa da onda jako, jako dobro analiziramo sve što se desilo. Moramo da pronađemo način da sagledamo sve ovo iz pravog ugla kako bismo onda doneli najbolje odluke po pitanju izgleda tima. Ubrzo pošto se sezona završi počećemo s analizom, razmišljaćemo o tržištu, posle čega ćemo da pravimo konačne dogovore. Nije ni realno da to radimo u ovom trenutku, nekoliko dana posle osvojene titule. Dosta je naravno faktora o kojima treba razmišljati, pre svega zbog korone. U ovu sezonu smo ušli svesni postojanja virusa, ali niko nije znao kako će to da utiče na sve – izjavio je Radonjić.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter