0
Evropske lige

ONI NISU KAO REAL I BARSA: Atletiko ne pušta Simeonea, navijači oduševljeni!

Objavljeno: 06.06.21 u 10:33

Uprava Atletika je nakon razgovora sa trenerom pristala na uslove…

Atletiko je devet godina čekao na šampionski pehar, sve dok ga ove nije na ‘Vanda Metropoliano’ stadion doneo Dijego Simeone sa svojom ekipom. Ipak, i pored uspešne sezone, navijači su bili u strahu, jer njemu krajem naredne ističe aktuelni ugovor sa crveno-belima.

Ipak, uprava kluba je odlučila da na vreme reaguje i zadrži ga. Kako piše španski ‘As’, Atletiko će ponuditi Simeoneu ugovor sve do juna 2024. godine. Moraće Čolo da opravda poverenje, a isti izvor navodi da su pregovori protekli bez bilo kakvih problema i uz konstruktivni dijalog.

Ovim potezom uprava Atletika želi da pokaže kontinuitet u radu, za razliku od Barselone i Reala, najvećih konkurenata, koji poslednjih godina često menjaju trenere. Takođe, popularni Čolo se nada pojačanjima, a kao prvi pik za novu sezonu je Lautaro Martinez, za kog Inter traži čak 70 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter