0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Poslednje pripreme reprezentacija pred EP, mi se nadamo golovima!

Objavljeno: 06.06.21 u 11:00

Zadnji test za reprezentacije dobro smo pregledali i u saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.30 Hartlepool – Bromley

U regularnom delu sezone domaći su imali sedam poena više i generalno su kvalitetniji tim, a i veći klub moramo pomenuti. Pobednik ovog duela igra sa Stokportom, a je Hartlpul završio poen iza njih i to je već njihova klasa. Očekujemo sigurnog keca.

Predlog: 1 (1,90)

18.00 Denmark – Bosnia & Herzegovina

Fantastična Danska dobila je i grupu na EURO koju može proći – Belgija, Finska i Rusija. Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da ih vidimo u nokaut fazi. Ovo bi morali rešiti lagano, a očekujemo i da Bosanci dođu nezainteresovani i da ne liče na tim, kako to obično biva kod njih.

Predlog: 1&2-5 (1,81)

18.00 Luxembourg – Scotland

Škoti ovo moraju dobiti kako god znaju i umeju. Nakon remija sa Holandijom ekipa ledbi od samopouzdanja i ovo je ‘must win’ utakmica da ne bi pali pred EURO. Luksemburg nije mačji kašalj i mogli bi pružiti otpor ali jedan kasni gol i 0-1 je sve što tražimo.

Predlog: 2 (1,66)

18.00 England – Romania

Mislimo da bi Engleska mogla da rasturi Rumuniju. Mršavo su pobedili Austriju, a Rumuni bi morali biti lakši protivnik. Osim toga, dešavaju se neke povrede u timu i igrači koji će nastupiti u ovoj utakmici, a ispali su sa spiska za EURO leteće po terenu da dokažu da imaju mesta na prvenstvu. Pojačali smo kvotu sa golovima.

Predlog: 1&3+ (1,76)

KUPNA KVOTA 10,05 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 4500520

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter