0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILUNOVIĆ SE EMOTIVNO OPROSTIO OD ZVEZDE: „Milion uspomena koje će zauvek ostati u sećanju..“.

Objavljeno: 06.06.21 u 17:39

Milunović se pismom oprostio od Zvezde.

Otišao je Nemanja Milunović nakon dve ipo godine u crveno-belom i oprostio se od kluba sa stilom. Sjajni štoper nije prihvatio ponudu Zvezde za produžavanje ugovora i potpisao za tursku Alanju. Dobio je odlične finansijske uslove i zasluženo iskoristio priliku da naplati svoje dobre partije.

Sa Zvezdom je osvojio duplu krunu i osetio da je pravi momenat da napusti klub u kojem je proveo najbolje igračke dane. On se nakon odlaska oprostio od kluba emotivnim pismom na svom Instagramu.

Posle dve i po godine na koje sam najviše ponosan u svojoj karijeri, želim da se od srca zahvalim svim navijačima, celoj upravi Crvene Zvezde, svim zaposlenima u klubu, stručnom štabu i naravno mojim saigračima za sve što su uradili za mene i za sve što smo zajedno postigli. Tri titule, Kup Srbije, evropska proleća, grupne faze Lige Šampiona i Lige Evrope, dugo iščekivana dupla kruna i milion uspomena koje će zauvek ostati u srcu… Hvala ti na svemu, Zvezdo! Voli vas vaš Đed – emotivno je završio Milunović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nemanja Milunovic (@nemanja_milunovic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter