1
Košarka

FOTO: ABA liga

‘KAKO SMO POČELI, TAKO SMO JE I ZAVRŠILI’: Trener Partizana razočaran nakon sezone za zaborav crno-belih!

Objavljeno: 06.06.21 u 09:56

Košarkaši Mege savladali su Partizan sa 82:68 u majstorici polufinala KLS Superlige i plasirali se u finale, a trener „parnog valjka“ Aleksandar Matović je istakao šta je presudilo pobednika.

Četvrti trener Partizana u ovoj turbulentnoj sezoni istakao je da se nada boljoj budućnosti.

– Kao što smo govorili i u najavi prethodnih mečeva, Mega je atletski dobra ekipa, mogu da igraju agresivno na oba kraja terena, a evo danas na utakmici smo imali priliku to da vidimo. Bili su praktično sve vreme u kontaktu i tako razorili sve naše osnovne sisteme, a iz toga su proizilazili šutevi koje mi nismo želeli da uzimamo. Tu se pojavila razlika, ispali smo iz ritma utakmice, tako da je meč praktično već bio rešen u prvom poluvremenu. To je to, kako smo započeli sezonu, tako smo je na kraju i završili. Nadam se da će u budućnosti biti bolje, a Megi želim puno uspeha u finalnoj seriji, rekao je Matović.

Mega će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Crvene zvezde i Borca, gde crveno-beli vode sa 1-0 u seriji, a drugi meč je na programu u nedelju od 20 časova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter