0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

E SADA JE SVIMA ZAPUŠIO USTA: Novak poludeo na konferenciji zbog provokativnog pitanja, pa besno poručio – ‘Nikada nisam kopirao Nadala’

Objavljeno: 06.06.21 u 14:05

I ovog puta su uspeli da iznerviraju najboljeg tenisera sveta.

Mnogo puta smo videli Novaka Đokovića kako se susreće sa neprijatnim pitanjima na konferencijama za medije.

Na taj način novinari su pokušavali da našeg asa izbace iz takta, a najčešća pitanja bila su vezana za njegove najveće rivale, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKL U ‘KOMŠILUKU’: Navijači Zadra su ovo čekali 13 godina – uz baklje i alhohol slavilo se do kasno u noć! (VIDEO)

U toku je Rolan Garos, a francuski mediji su ponovo imali istu ideju. Oni su ga upitali da li kopira Španca Rafaela Nadala.

Novak je objasnio da nikada nije kopirao ničiju igru, već da forsira samo svoj stil koji gaji godinama unazad.

– Nas dvojica imamo kompletno različit stil igre. Ne pokušavam da kopiram Nadalovu igru ili tako nešto. Ni na jednoj podlozi. Imam svoj autentičan stil koji sam godinama razvijao. Naravno, uvek postoji nešto što možete da naučite kad gledate druge igrače, ali sebe smatram učenikom života i ovog sporta. Uvek mislim da mogu nešto da naučim, ne samo od njega, već od bilo kog drugog igrača kako igra – vešto je odgovorio Novak, koji će se sutra sastati sa Musetijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter