0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TRANSFER ŠOK ZA CRVENO-BELE: Sa ‘Marakane’ otišao jedan od najboljih, već je predstavljen u novom klubu! (FOTO)

Objavljeno: 05.06.21 u 16:22

Crveno-beli će bez njega u novu sezonu…

Dugo se čakalo na rasplet dogovora Crvene zvezde i Nemanje Milunovića oko novog ugovora, do čega očigledno nije došlo. Od ranije je bilo poznato da pouzdanom defanzicu ovog leta ističe saradnja sa crveno-belima, a kako nije dogovorio nastavak saradnje odlučio je da karijeru nastavi u inostranstvu.

Tako je momak rođen pre 32 leta u Čačku danas predstavljen kao pojačanje Alanje za novu sezonu turskog prvenstva. Milunović je sa novim klubom potpisao ugovor na dve godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aytemiz Alanyaspor 🌊☀️ (@alanyaspor)

Podsetimo, Milunović je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2019. godine iz Bate Borisova kao slobodan igrač i od tada se ustalio u poslednjoj liniji tima. Bio je važna karika Stankovićevog lanca tokom prethodne sezone tokom koje je upisao 36 nastupa, ali i postigao šest golova uz dve asistencije.

Prethodno je u karijeri bio deo Mladosti iz Lučana i Borca iz Čačka u kom je ponikao, a za reprezentaciju Srbije je debitovao 2016. godine i upisao četiri nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter