0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

SRBIN JE NA CENI: Lukić blizu odlaska iz Italije – zove ga premijerligaš, a mogao bi da obuče i crveno-beli dres!

Objavljeno: 05.06.21 u 17:36

Sve je izvesnije da će reprezentativac Srbije napustiti sredinu tokom ovog leta…

Fudbaler Torina Saša Lukić očigledno nije u plnovima novog trenera ovog kluba Ivana Jurića, pa je kako sada stvari stoje prodaja mogla da usledi udanima pred nama. Italijani uveliko pišu o tome gde bi mogao Lukić da ode, a kao najozbiljniji kandidati pominju se moskovski Spartak i Kristal Palas.

Premijerligaš bi voleo da upari Lukića s još jednim srpskim fudbalerom, Lukom Milivojevićem, jer obojica mogu pokriti dosta pozicija na sredini terena. Pitanje je i koji će od ova dva kluba biti spreman da izdvoji oko pet miliona evra, kolika je po specijalizovanom sajtu ‘Transfermarket’ vrednost ovog igrača.

Ukoliko dođe do dogovora, Lukić bi napustio Torino posle pet godina. Za ovaj klub je odigrao 113 utakmica u svim takmičenjima, postigao je šest golova i imao je jednu asistenciju, dok je tokom poslednje sezone upisao 32 nastupa na kojima je dao tri gola. Osim Torina i Partizana, ovaj fudbaler je proveo i jednu sezonu u Levanteu, ali u redovima španskog tima nije imao zapažen učinak.

Za reprezentaciju Srbije, Saša Lukić je do sada odigrao i 18 utakmica, a uspeo je samo jednom da asistira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter