0
ATP

FOTO: Rolan Garos/X

SJAJNE VESTI ZA LJUBITELJE TENISA: Novaka će danas moći da gleda cela Srbija, evo u koliko sati Nole igra meč trećeg kola RG!

Objavljeno: 05.06.21 u 11:49

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, uspeo je da se plasira u treće kolo Rolan Garosa.

Novak će se na terenu naći danas, a na crtu će mu izaći Litvanac Ričard Berankis. Meč je zakazan za 13 časova i 30 minuta.

Njih dvojica igrali su već tri puta, i sva tri puta uspešniji je bio Srbin, zanimljivo je to da Berankis još uvek nije osvojio set kada je igrao protiv našeg asa.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE JOJ BILO SVEJEDNO: Aleksandra je držala online čas šaha, a onda joj se uključila učenica koja nije imala ništa na sebi! (VIDEO)

Televizijski prenos ovog duela možete da gledate na prvom kanalu RTS-a i na Eurosportu.

– Imao je dve pobede ovde. Više mu odgovara tvrda podloga, ali izgleda da je dosta napredovao. Vrlo je brz, izuzetno snažan u nogama, dobro se „namešta“ na loptu. Nema prodoran servis, ali to nadoknađuje ostalim udarcima. Znam šta treba taktički da uradim i kako da se postavim. Nadajmo se najboljem – poručio je Đoković pred meč.

Ukoliko prođe Berankisa, Đoković je u narednoj rudni igrati protiv boljeg iz duela Čekinato – Museti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter