0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

ROLAN GAROS: Novak počistio Litvanca i ekspresno stigao do osmine finala!

Objavljeno: 05.06.21 u 16:09

Sjajne partije Novaka u Parizu se nastavljaju.

Prvi reket sveta Novak Đoković je u trećem kolu Rolan Garosa savladao Litvanca Ričardasa Berankisa 3:0 (6:1,6:4, 6:1).

Trenutno 93. igrač sveta nije mogao da parira Srbinu koji je bio i više nego raspoložen za igru i koji ga je savladao za sati i po vremena, bez da protiviku dopusti makar jednu brejk priliku. Berankis nikada nije uzeo ni set Novaku, a da će tako biti i danas videlo se još na startu kada je Novak sa dva brejka u prvom setu stigao do 5:0, a onda i osvojio prvi set s 6:1.

U drugom, nešto veća borba. Dva puta je Litvanac uspeo da sačuva servis, ali ne i treći, kad Novak pravi odlučujući brejk u drugom setu, koji je održao do kraja i slavio s 6:4. Treći set je bio ekspresan. Đoković je ponovo došao do dva brejka, imao je 4:0, Berankis je potom osvojio jedan gem na svoj servis, ali više od toga nije mogao.

Novak će u narednoj rundi igrati protiv Italijana Lorenca Musetija, koji je ranije danas nakon tri sata na terenu savladao u pet setova zemljaka Marka Čekinatu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter