0
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

PROLETER DOVEO PRVO POJAČANJE: Iskusni defanzivac se vratio u Novi Sad!

Objavljeno: 05.06.21 u 21:23

Uskoro počinju pripreme za sledeću sezonu u Superligi!

Odbrambeni igrač Nebojša Skopljak je prvo pojačanje ekipe Proletera za narednu sezonu. Iskusni fudbaler će po drugi put u svojoj bogatoj karijeri nositi dres ekipe iz Novog Sada, a Skopljak dolazi iz redova TSC-a.

Nebojša je 2006. godine počeo u Radničkom iz Pirota, a tokom karijere je nastupao u Crnog Gori, Mađarskoj, na Kipru, kao i u velikom broju klubova u našoj zemlji.

PROČITAJTE JOŠ: EVO ZBOG ČEGA JE ‘ČOVEK OD GUME’: Novak spektakularnim potezom na Rolan Garosu ostavio svet u čudu! (VIDEO)

Povodom dolaska Skopljaka, za HotSport je govorio sportski direktor Proletera Amir Bislimi.

AB: Želimo da uklopimo mladost i iskustvo! Imamo veliki broj mladih fudbalera i potreban je neko stariji ko će im pomoći. Biće još pojačanja, tek smo krenuli. Smatram da je Nebojša sjajno rešenje jer je fenomenalan i na terenu, kao i van njega. On je već bio deo našeg kluba i to je još jedan plus, lakše će se uklopiti. Ne želimo da ponavljamo situacije u kojima smo prodavali sve iskusne igrače u timu.

  Ugovor sa klubom su produžili Brana Milošević i Branislav Jovanović, a kao potencijalno pojačanje se pominje i nekadašnji golman Nikola Petrić.

AB: To su sjajni igrači i znači nam što smo produžili saradnju. Kao što sam već istakao, gradimo kombinaciju mladih i iskusnih fudbalera. Petrić je naša želja! Što se njegovog dolaska tiče, sve zavisi da li će imati dobre ponude iz inostranstva. Jedno je sigurno – ako usledi povratak u Srbiju on će nositi dres Proletera. To je bratski, prijateljski dogovor – zaključio je Amir Bislimi za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter