0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PREDSEDNIK AL ITIHADA RAZOČARAO CRVENO-BELE: Prijović se odaljava od Zvezde, ekipa mu se takmiči za titulu!

Objavljeno: 05.06.21 u 12:59

Ovo bi moglo da zaboli navijače.

Proteklih nedelja, u medijima se pojavljivala informacija da bi ako se finansijski uslove ispune, Aleksandar Prijović mogao da skrene na Marakanu. Ipak, taj san crveno-belih uništio je predsednik Al Itihada, kluba u kojem Aleksandar trenutno nastupa.

Spremni smo da se takmičimo za titulu sledeće sezone. Što se tiče Prijovića, on je još igrač Al Itihada i njegov ugovor će se nastaviti i dalje, istakao je Anmar Al-Haili.

To je nažalost istina, koju i papiri potvrđuju. Naime, Prijoviću ugovor ističe tek 2023. a posle ovih reči, pitanje je da li bi ga klub pustio i ako bi koliko bi to obeštećenje bilo. Navodilo se da povremeni srpski reprezentativac želi trogodišnji ugovor koji bi ukupno iznosio 2.800.000 evra.

Podsećamo, skoro je u Crvenu zvezdu stigao Aleksandar Dragović, a pričalo se i da je Aleksandar Kolarov pred potpisom. Situacija sa Arnautovićem je propala, pa će Zvezda morati da traži napadača na nekom drugom mestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter