0
Fudbal

FOTO: Twitter

POBUNA U NEMAČKOJ REPREZENTACIJI PRED EURO: Niko ne veruje Levu, otvoreno kritikuju njegovu taktiku!

Objavljeno: 05.06.21 u 14:16

Svakako će ih uskoro napustiti.

Odavno je poznato da će nemački selektor Joakim Lev napustiti kormilo reprezentacije nakon Evropskog prvenstva. Ipak, pred sam odlazak u penziju, moraće da se suoči sa jednim velikim problemom.

Priča se da su reprezentativci otvoreno počeli da sumnjaju u njegovu taktiku, posebno nakon remija sa Danskom. Kako piše Bild, gotovo da nema fudbalera koji je zadovoljan njegovom taktikom za ovo prvenstvo, posebno sa činjenicom da je odlučio a igra sa 3 igrača nazad.

Najglasniji u kritikama su fudbaleri Bajerna, iz prostog razloga što su u svom klubu navikli da igraju sa 4 fudbalera u odbrani. U tome ih podržavaju i ostali reprezentativci koji navode da bi na taj način bili dosta opasniji.

Ono što Levu takođe ni malo ne ide u korist je činjenica da se nalaze u pravoj grupi smrti. Nemci će se nadmetati Francuskom, Portugalom i Mađarskom, gde će probati da izbore što bolji plasman zbog lakših rivala u narednoj fazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter