0
Domaći fudbal
Aleksandar Stanković i Nenad Mirosavljević na utakmici petlića

FOTO: HOTSPORT

FOTO UBOD: Dobro poznata lica u Humskoj – nekadašnji fudbaler crno-belih i trener Radničkog posmatraju klince koji su budućnost našeg fudbala!

Objavljeno: 05.06.21 u 12:21

Bio je to prijatan susret.

Petlići Čukaričkog su u poslednjem kolu savladali Partizan sa 4:2 i tako su osvojili prvo mesto u ligi. Gledali smo dobru predstavu najmlađih dečaka, a pored terena su se susreli sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević i još uvek aktuelni trener Radničkog Aleksandar Stanković.

Mirosavljević je gledao svog sina, a Stanković kumića Filipa. Naravno, neizbežne su bile i fudbalske teme. Pripreme i Čukaričkom i Radničkom kreću 10. juna. Ekipa sa Banovog Brda ide u Sloveniju na Bled, dok Nišlije još uvek ne znaju gde će provesti pripremni period.

Aleksandar Stanković i njegov kumić Filip Martać fudbaler Čukaričkog
FOTO: HOTSPORT

Čukarički je definitivno zadovoljan proteklom sezonom, dok u Radničkom iščekuju bolje rezultate. Ekipa Dušana Đorđevića je završila kao treća u ligi, pa će naredne godine igrati i kvalifikacije za Ligu konferencija, dok je Radnički za dlaku izbegao ispadanje iz lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter