0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

DOBIO JE ŠTA JE ZASLUŽIO: E tako se to radi – zbog rasističkih ispada, Siti kaznio navijača doživotnom zabranom ulaska na stadion!

Objavljeno: 05.06.21 u 10:49

Na utakmici između Mančester sitija i Mančester junajteda koja se odigrala 7. decembra 2019. godine, dogodio se veliki incident.

Naime, na tom meču navijač Mančester sitija Entonijo Burka je prilikom izvođenja kornera protivničkog tima, imitirao majmunske krike, što su i zabeležile televizijske kamere.

Tim sa ‘Etihada’ žestoko je kaznio navijača tako što mu je doživotno zabranjeno da ulazi na stadion.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE JOJ BILO SVEJEDNO: Aleksandra je držala online čas šaha, a onda joj se uključila učenica koja nije imala ništa na sebi! (VIDEO)

On se čak ne sme pojaviti ni u gradu u kom će Siti igrati najmanje četiri sata pre utakmice, a zabranjeno mu je da posećuje gradove u kojima igra reprezentacija.

Zbog rasističkih ispada, Burk će morati da plati i novčanu kaznu u iznosu od 850 funti.

Podsetimo, ta utakmica je završena pobedom Junajteda rezultatom 2:1, a strelci za pobednički tim bili su Markus Rašford i Antonijo Marsijal.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter