3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BOMBA! STIŽE ZAMENA ZA MILUNOVIĆA: Zvezda dovodi igrača iz redova ‘velikog neprijatelja’!

Objavljeno: 05.06.21 u 21:46

Defanzivac je blizu povratka u Beograd!

Kako prenosi Blic, nekadšnji prvak sveta sa mladom reprezentacijom Srbije će ponovo nositi dres Crvene zvezde. Vukašinu Jovanoviću je nedavno istekao ugovor sa ekipom Bordoa i očekuje se da u toku naredne nedelje kao slobodan igrač stigne na stadion ‘Rajko Mitić’.

PROČITAJTE JOŠ: NIŠLIJE BIRAJU TRENERA PREKO INSTAGRAMA: Predložite svog kandidata!

Redove aktuelnog šampiona Srbije danas je napustio Nemanja Milunović. Crveno-beli su uspeli da pronađu ekspresnu zamenu za standardnog prvotimca.

Jovanović je profesionalnu karijeru započeo upravu u Crvenoj zvezdi, a zatim se preselio u Zenit iz Sankt Peterburga. Vukašin se nije najbolje snašao u Rusiji i usledila je pozajmica u Francusku. Bordo je doveo Jovanovića, a kasnije i otkupio njegov ugovor. Mladi defanzivac je tokom sezone 2018/19 ponovo išao na pozajmicu, a ovog puta u ekipu Eibara.

Dejan Stanković će pre početka priprema imati brigu manje!

0
0

3 Komentara

  1. Kad se tome dodaju Kolarov, Ivanović, Tošić, Arnautović, Prijović, Pešić, biće to sasvim respektabilan san(pardon, sastav)… Pare nisu problem, para nema.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jovanović nije dobar centarhalf. On je kiks igrač! Uostalom ne bi bio svugde zamena i odlazio na pozajmice. U SLS ima puno boljih štopera, kao npr. Tekijaški ili Ivančević, iz Spartaka! Ali Zvezdin menadžment je ekspertska grupa za dovođenje afričkih “kapitalaca” i isluženih domaćih igrača, tzv., povratnika iz inostranstva. Oni i ne znaju da postoji SLS! Zvezdi nema pomoći sa ovakvim rukovodstvom! Ostaje nam da čekamo PRIVATIZACIJU, kao ozebli sunce!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter